Afspraken tussen u en ons

Sinds 2014 gelden er nieuwe regels voor verkoop op internet. Deze zijn door het Europese parlement vastgelegd en bieden zowel voor u als koper als ons meer duidelijkheid. Zo mag U onder meer langer nadenken over de vraag of U een product wilt terugsturen en mogen wij U duidelijk maken dat als U bij ons besteld, U daarmee een betalingsverplichting aangaat.
Een overzicht van de belangrijkste afspraken.

1. Als u online bij ons besteld, gaat u een betalingsverplichting met ons aan. Dat betekent dus dat wanneer u op de bestelknop drukt, u garandeert ons product af te nemen. Betalen gaat via iDeal in onze webshop. Na ontvangst van de betaling, verzorgen wij van MMMedia (als eigenaar van www.autowassenzonderwater.nl) de verzending via DHL. In de regel worden de betaalde bestellingen nog dezelfde- of de volgende werkdag aangeboden bij DHL. In normale gevallen zorgen zij voor levering binnen maximaal 2-3 werkdagen.

2. U krijgt 14 kalenderdagen bedenktijd om te bepalen of U een bestelling wilt terugsturen. Dit valt onder het zogenaamde herroepingsrecht. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat U het bestelde product ontvangt. Als U binnen deze termijn besluit het gekochte niet te willen houden, dan heeft U dus 14 kalenderdagen de tijd om het product terug te sturen. Niet alles wat bij ons wordt gekocht kan ook worden teruggestuurd: indien u ons product heeft gebruikt, kan het niet meer retour worden gezonden.

3. Als U een product terugstuurt, heeft U recht op teruggaaf van het volledige aankoopbedrag, dus inclusief de verzendkosten. Heeft U bij het bestellen van een product gekozen voor een duurdere verzendmethode dan de standaardverzending, dan hoeven wij (in voorkomende gevallen) alleen de kosten voor een standaardverzending terug te betalen. De extra kosten voor een andere verzendmethode komen dus voor Uw rekening. Ook de kosten van het retourzenden komen voor Uw rekening.

4. Voor producten geldt een maximale levertijd van 30 dagen, tenzij U expliciet toestemming geeft dat de levering langer kan duren. Is dat niet het geval, en de aankoop wordt niet binnen dertig dagen geleverd, dan heeft U het recht de bestelling te annuleren.

5. Op onze producten zit garantie. Als het product niet werkt zoals beschreven op de verpakking, heeft U het recht op reclamatie. In voorkomende gevallen mag U contact zoeken (bij www.autowassenzonderwater.nl bij voorkeur per email) en zo duidelijk mogelijk omschrijven wat de klacht is en hoe deze volgens U is ontstaan. MMMedia (wij dus als eigenaar van www.autowassenzonderwater.nl) probeert elke klacht zo goed en eerlijk mogelijk te behandelen, vooropgesteld dat de klant kan aantonen dat hij heeft gewerkt volgens de beschrijving op de verpakking van onze producten. Nadat wij een klacht hebben ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst ervan reageren.