Ervaringen van gebruikers

Het is best weer aardig gelukt! Jij kunt het ook! Kom van de bank af en haal de pekel van je auto. Het is een behoud….

Geplaatst door Auto wassen zonder water op zaterdag 28 januari 2017

Martin Hoes:
Ik heb van de week de Autolak-Bodyguard besteld en vandaag even mijn auto gewassen op de nieuwe manier en ik moet zeggen dat ik zeer overtuigd ben. Mijn auto is superschoon en glimt als nooit tevoren.
Ik ga iedereen die ik ken proberen te overtuigen maar met mijn auto als resultaat zal dat niet zo moeilijk zijn.
Jullie hebben er in ieder geval een vaste klant bij!Paul van Strien:
Ik waardeer de service heel erg.
Mijn motor staat al klaar voor zijn poetsbeurt.
Het product heeft zich bij mij absoluut bewezen en ik wijs er regelmatig vrienden en kennissen op dit ook te proberen.
Nogmaals hartelijk dank voor deze snelle en goede service.Marja Dame-Maaskant:
Mijn New Beetle cabrio is vanaf het moment van aflevering nog nooit met water gewassen. Ik zweer bij Autolak Bodyguard. Voor mij niets anders meer! Ook de polish is geweldig!

Dick B:
“Heb motorvriend uit Maarn op het bestaan van autowassenzonderwater attent gemaakt.”

John Br:
“Werkt goed. Ik ben mede organisator van een auto evenement www.cruise-in.nl en wil je vragen een demo te komen geven.”

JN te Borne:
“Ik gebruik Autolak-Bodyguard elk voorjaar om mijn boot te reinigen. Werkt zeer eenvoudig en snel.”

Jeroen van der L.:
Ik heb wel gemerkt dat er veel mensen zijn (ik word regelmatig aangesproken als ik met mijn auto bezig ben) die niet kunnen geloven dat het zo’n goed product is. En men is bang voor krassen….Ik probeer ze dan altijd te overtuigen dat dit niet het geval is!!! Door wassen met water is het gevaar voor krassen veel groter.

Uit Bruinisse:
Uw setje Autolak – Bodyguard heeft een zeer goede indruk achtergelaten. Mijn buurman de Heer K. heeft al bij u besteld als het goed is. Graag wil ik nog een zelfde set bestellen voor: de Heer B. G. ook bij ons in Bruinisse.

G.J. M.:
Product in goede orde ontvangen en inmiddels eerste “globale”was/poetsbeurt uitgevoerd. Ik dacht even, dat mijn acht jaar oude Volvo verdwenen was en er plotseling een nieuw garagemodel op de oprit stond. Het bleek echter wel degelijk de oude vertrouwde “car” te zijn, die stond te pronken in volle glans. Compliment voor dit product. In gesprekken met vrienden blijkt overigens wel dat er nogal wat wantrouwen bestaat ten aanzien van aanwezige smeer –en zandkorrels. Dan is praten als ”Brugman” nodig.

Ton Adam:
Uw zending is ontvangen en afgelopen weekend voor het eerst geprobeerd. Als fervent autowasser, elke week beide auto’s, heb ik wel wat moed ervoor moeten verzamelen. Mijn zwarte RR Sport had ik precies één week geleden weer grondig gekleit en gepoetst. (eerlijk gezegd had ik al een afspraak bij de spuiter gemaakt voor het geval…)

Maar ik geef toe, het resultaat is verbluffend. Hij glanst nu echt hard, mooi hoor. En met mijn reguliere schoonmaakmethode had ik meer krasjes veroorzaakt, dat denk ik wel.

Jivan
Het pakketje is vanmiddag bezorgd. Ik geloof niet snel in wonderen, maar wat een fantastisch
schoonmaakmiddel is het. Duurzaam op alle fronten. Wat is de functie van de polish ?
Lijkt mij dat het niet schoner en glansender kan.

Vriendelijke groet,
Jivan