Hoe werkt het?

Er is nu een perfect alternatief voor de wasstraat en het emmertje met sop.

U kent het wel; u koopt bij de dealer een auto en op de dag dat u hem ophaalt staat hij glimmend voor u klaar in de showroom. Eigenlijk is het jammer om mee te gaan rijden, want dan wordt hij vies. Ondanks uw inspanningen van de eerste weken wordt de auto nooit meer zo mooi schoon. En wat u ook probeert, vroeg of laat belandt u in de wasstraat. En dat is vreemd, want u weet hoeveel krassen deze borstels kunnen veroorzaken.

Bekijk hier de video:

Zure regen, uitlaatgassen, strooizout, UV-straling, vogelpoep, boomhars, teer en zand werken jarenlang in op de lak en laten vaak duidelijke sporen na. In eerste instantie lijkt het nog aardig, maar na verloop van tijd zult u merken dat de lak dof wordt. Dat komt vooral door de kalk die in het water zit, maar ook doordat u bij de traditionele wasmethoden het vuil juist dieper in de poriƫn van de lak wrijft. Hoe kan dat? Als u autolak onder de microscoop legt, ziet u dat het niet 100 procent glad is, maar kuiltjes bevat. Een sinaasappelhuid als het ware. Het vuil zit in die kuiltjes en door het te wassen, wrijft u het er nog steviger in.

Autolak-Bodyguard dringt door dat vuil heen, tot in de kuiltjes van de lak. Het legt binnen milliseconden een beschermlaag die voorkomt dat er krassen optreden. Door het lotuseffect wordt het vuil als het ware direct opgetild en afgevoerd. Het enige wat u moet doen is het op te spuiten, in te werken en uit te poetsen. Daarbij hoeft u geen enkele fysieke inspanning te leveren, want Autolak-Bodyguard doet het werk voor u. Het enige wat u moet doen is ervoor te zorgen dat u alles raakt. Daarna is het een kwestie van afnemen met een katoenen doek en oppoetsen met een microvezeldoek, waarna uw auto weer in showroomconditie is.

Auto wassen zonder water Auto wassen zonder water