Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de vragen die het meest aan Autowassenzonderwater.nl gesteld worden:

Hoe gaat het met zand op de auto?

Zand op de auto is geen probleem, als u de gebruiksaanwijzing goed leest. Autolak-Bodyguard dringt diep door het vuil en legt daar direct een beschermlaag. Daardoor ontstaan er geen krassen. Soms heeft u uw auto een langere periode niet schoongemaakt, waardoor er vaak dikke korsten zand of modder achter de wielkasten zit. Die dikke korsten kunt u het best (eventueel met een zachte handstoffer) even weghalen. Maar bij elke normale tweewekelijkse vervuiling kunt u gewoon Autolak-Bodyguard gebruiken zoals hierboven beschreven.

Kan ik Autolak-Bodyguard ook gebruiken als mijn auto nat is?

Ja, dat kan. Al moet u wel rekenen op een moeilijker verwerking, aangezien uw doeken dan ook nat worden en u meer tijd nodig heeft om alles mooi uit te poetsen. Bij droog weer gaat het veel eenvoudiger.

Ik heb een oldtimer. Werkt het ook op oude lakken?

Zeker! Autolak-Bodyguard werkt op alle lakken. Juist voor oude lakken is Autolak-Bodyguard erg geschikt, aangezien er geen water nodig is en er alleen natuurlijke bestanddelen in zitten, die niet agressief inwerken op uw kostbare lak.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

In onze webshop kunt u betalen met iDeal. Op uw rekeningafschrift ziet u dan een betaling aan Mollie. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Meestal wordt het nog diezelfde dag, maar in elk geval de volgende dag bij DHL aangeboden voor verzending.

Hoe vaak kan ik mijn auto wassen met 1 liter Autolak-Bodyguard?

Met 1 liter Autolak-Bodyguard kunt u ongeveer vijf a zes keer uw hele auto wassen. We gaan dan uit van een middenklasse, type VW Golf of Peugeot 308. Als u Autolak-Bodyguard voor het eerst gebruikt, zult u iets meer nodig hebben. Dat heeft ermee te maken dat u een beschermlaag moet opbouwen. Naarmate u ons product dus vaker aanbrengt, zult u merken dat er gaandeweg steeds minder vloeistof nodig is.

Waarvoor dient de Polish?

Waar Autolak-Bodyguard de vervanging is voor de wasstraat en het emmertje sop, is de Polish de vervanging voor “het in de was zetten” van uw auto. Met onze Polish legt u een enorm sterke beschermlaag, waardoor vuil een weersinvloeden uw laklaag niet meer kunnen aantasten. Ook zorgt deze beschermlaag ervoor dat Autolak-Bodyguard nog beter zijn werk kan doen.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij versturen onze pakketten met DHL Parcel. Het duurt maximaal 2-3 dagen voordat u uw pakket thuis ontvangt. Dat is dan misschien niet de snelste, maar wel de duurzaamste manier. DHL heeft namelijk alleen bestelauto’s die op groengas rijden. Zo zorgen we samen voor een beter milieu. We delen samen de verzendkosten. Voor u komt dat neer op 3 euro per bestelling tot 10 kilo.

Mijn auto heeft al een Waxoyl-behandeling gehad. Kan ik dan wel Autolak-Bodyguard gebruiken?

Ja. Uw Waxoyl-behandeling is een prima beschermlaag voor uw lak. Autolak-Bodyguard werkt heel goed samen met Waxoyl en tast deze bescherming niet aan. Sterker nog, met Autolak-Bodyguard zorgt u ervoor dat u uw auto optimaal beschermt tegen alle weersinvloeden.

Kan ik Autolak-Bodyguard ook voor mijn motor gebruiken?

Jazeker. Voor alle motoren, caravans, campers en zelfs voor boten is Autolak-Bodyguard zeer geschikt. Het werkt op alle gladde oppervlakten. Daar werkt het zich diep door het vuil en legt daar een sterke beschermlaag. Ook bij campers en caravans is de reiniging verbluffend. Zelfs de zwarte strepen van de raamrubbers of vliegen op het front verdwijnen eenvoudig en snel.

Ik wil graag wederverkoper worden. Kan dat?

Nee. Verkoop van Autolak-Bodyguard aan particulieren loopt uitsluitend via deze website. Bedrijven die Autolak-Bodyguard willen inpassen in hun organisatie of zij die met Autolak-Bodyguard een eigen mobiele wasstraat willen starten, kunnen contact met ons opnemen.

Heeft u ook een proefset die u mij kunt toezenden?

Sorry, daar kunnen wij niet aan beginnen. Wij hebben een heleboel tevreden klanten die we de hoogst denkbare service en nazorg bieden. Al die klanten hebben betaald voor ons geweldige product. Ons product gratis weggeven, zou voor zowel Autolak-Bodyguard, als voor onze gewaardeerde klanten een belediging zijn.